Haberler

TGS 2020’de 30 Dakikalık Bir Resident Evil 8 Sunumu İzleyeceğiz

Tokyo Game Show’a artık sayılı gün kaldı, fuar 23 Eylül Çarşamba günü Türkiye saatiyle 14:00’te Açılış ve hemen ardından Xbox Tokyo Game Show Showcase sunumlarıyla start alacak. 27 Eylül’e kadar sürecek olan bu dijital fuarda, Japonya’nın büyük firmalar kendilerine ayrılan saat dilimlerinde gerek yeni oyunlar tanıtacak, gerekse halihazırda duyurmuş oldukları oyunlar hakkında yeni bilgiler paylaşacaklar. Capcom da bunlardan biri.

Capcom’un TGS programı biraz karışık. 25 Eylül Cuma günü bir saatlik bir Capcom Special Program var. Bunun dışında 26 Eylül Cumartesi günü 3 saatlik bir program var ki bunda Monster Hunter Rise, Monster Hunter Stories 2 ve Street Fighter V Champion Edition gösterilece. 27 Eylül Pazar günü ise 2 saatlik bir program var ve bu programın konukları da Resident Evil 8 ve Devil May Cry 5 Special Edition.

Pazar günkü sunumda Resident Evil 8’e ayrılan süre 1 saat, bunun ilk yarım saati oyunun tanıtımı, ikinci yarım saati ise söyleşi şeklinde olacak. Bizim için asıl önemli olan ilk yarım saat, burada hem oyunun hikayesi ve mekanikleriyle ilgili detaylı bilgiler almayı, hem de uzunca bir oynanış videosu görmeyi umuyoruz.

Bazı kaynaklar bu iki saatlik programın Resident Evil 8’e ayrıldığına dair yanlış bilgi vermişlerdi ama Capcom’un tam takvimini kendi sitesinden açıklamasıyla birlikte kafalardaki soru işaretleri de kalkmış oldu.

Şimdiye kadar Resident Evil 8 ile ilgili sadece yüzeysel fragmanlar gördük, PS5 Showcase’teki kafa karıştırıcı fragman da bunlardan biriydi. Tokyo Game Show’da ise muhtemelen görmek istediğimiz tarzda, detaylı bir sunumla karşılaşacak ve Resident Evil serisinin yeni halkası için iyice sabırsızlanmaya başlayacağız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün