Haberler

Prince of Persia Remake, Bir Satış Platformunda Listelendi

Sizi bilmem ama epey uzun zamandır benim için en sıkıcı basın konferansları Ubisoft’unkiler oluyor. Patrice Desilets kovulduğundan bu yana eski tadı yakalayabilecek yeni bir Prince of Persia oyunundan umudu kestik zaten de “en azından bir Splinter Cell duyursanız?” serzenişlerimiz yıllardır sosyal medya koridorlarından yankılanmakta. Orada bir kıpırdanma oldu ama malum, ne istedik ne geldi.

Öte yandan iyi çıkma ihtimali daha yüksek bir şeyler için de umut var gibi; Guatemala merkezli satış platformu MAX “Prince of Persia Remake” isimli bir oyunu PS4 ve Switch platformlarına listeledi. Akabinde bu tarz konularda güvenilir isimlerden olan Jason Schreier’ın Twitter üzerinde “satış siteleri Ubisoft’un sürprizlerini sızdırmaya da bayılıyor” şeklinde bir paylaşımda bulunduğunu gördük. Yani sanki sızıntının ardında yatan bir hakikat var.

Öte yandan sızıntının kendisi de bir garip, PS4 ve Switch platformları için listelenmiş oyun. İsminin Prince of Perisa Remake olması da ikinci gariplik çünkü kalkıp orijinal Jordan Mencher yapımı PoP’a Remake yapacakları yok, 2008’deki tek atımlık Prince of Persia da tutmadığı için saçma bir tercih olur. Yapılması mantıklı olan ve satacak PoP oyunları, Sands of Time üçlemesi dahilindeki oyunlar ki ancak onların da hepsini tek pakete koymak üçlemeden yeterli parayı sağmamak anlamına gelir. Zaten bir hayran olarak isteyeceğim de her oyunu ayrı ayrı görmek olacaktır. Ha tabii bu isim, henüz açılmaması gereken bir ilanın yer tutucu ismi de olabilir elbette.

Sizce bu sızıntıda bir doğruluk payı var mı? Olduğunu düşünüyorsanız, Ubisoft’a serinin ruhunu ve kalitesini canlı tutacak, ona yaraşacak bir yeniden üretim yapması konusunda güveniyor musunuz? 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün