Haberler

Ortalık Karışır: Bu Mod Sayesinde Dota 2’ye LoL Şampiyonları Ekleniyor

MOBA sahnesinin yıllardır birbirini yiyen iki oyunundan bahsediyoruz. Dota 2 ve League of Legends. Zaman zaman bu isimler, birbirinden bir şeyler çalmakla suçlanıyor. Hatta bazı karakterlerin yeteneklerinin birbirine benzediği de görülebiliyor. Peki ama ya Dota 2 içerisinde League of Legends şampiyonlarını oynayabilseydik?

Bu mod sayesinde artık bu mümkün. “Dota 2 but League Heroes” olarak adlandırılan bu mod, i dont feel playing isimli bir geliştirici tarafından üretilmiş. League of Legends karakterlerini Valve’ın MOBA’sına ekleyen mod sayesinde, oyunun tüm temel karakterleri değişiyor.

LoL içerik üreticisi Buba “RossBoomSocks” Corelli’nin canlı yayında inceleyip onay verdiği bu mod şimdiden popüler olmuş gibi görünüyor. Canlı yayında Teemo, Nami, Tristana, Annie ve Veigar’dan oluşan bir takım kuran Corelli, ufak tefek görsel bug’ların dışında eleştiri yapmıyor.

Oyun dünyasının dev markaları artık bu tip “crossover’ları” yapmaktan oldukça uzak. Bakalım bu moda Valve ya da Riot Games’den bir tepki gelecek mi?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün