Haberler

Remnant: From the Ashes’ı Bedavaya Alan Oyuncu Sayısı 10 Milyondan Fazlaymış

Perfect World Entertainment ve Gunfire Games, geçtiğimiz hafta Epic Games Store’un bedava Remnant: From the Ashes hediyesinden 10 milyonun üzerinde oyuncunun faydalandığını açıkladı. Epic Games Store’un kampanyası 13 ile 20 Ağustos arasında sürmüştü.

EGS’nin haftalık bedava oyun kampanyasına denk gelen 13 Ağustos’ta bir de bildiğiniz gibi A Total War Saga: Troy hediyesi vardı EGS’nin. İlk 24 saat içerisinde bedavaya sahip olunabilecek oyunun 7.5 milyon oyuncu tarafından alındığını açıklamıştı SEGA. Bu sayılara göre Remnant’a gösterilen ilgi, Troy’a gösterilenin bir hayli üstüne çıkmış gibi duruyor. Tabii ki bu sayılar içerisinde birden fazla hesapla oyunları alan ve sonrasında bu hesapları satmaya çalışan akıllıların olduğunu da söylemek lazım 🙂

  • 7,5 Milyon Kişi A Total War Saga: Troy’u Ücretsiz Olarak Aldı

Epic Games Store’un bu ücretsiz oyun kampanyaları gerçekten de (haliyle) çok büyük ilgi görüyor. İlk başlarda EGS’den uzak duran oyuncuların bile bu oyunlardan faydalandığını ve oynamaya başladığını görebiliyoruz. Ayrıca Remnant gibi co-op ağırlıklı oyunlarda da ekosisteme yeni oyuncuların katılması, oyunun geleceği için de büyük avantaj.

Bu hafta EGS’nin exclusive duyurularına devam ettiğini de gördük. Hitman 3, Crysis Remastered gibi oyunlar da Epic Games Store’a özel olarak çıkacaklar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün