Haberler

Call of Duty: Çağdaş Warfare’ın Öykü Fragmanı Yayınlandı

Açık beta sürecini atlatan Call of Duty: Modern Warfare'dan ilk hikaye fragmanı geldi. Merakla beklenen tek kişilik oyun modunu detaylandıran bu fragmanda, Captain Price ve askerlerinin “Orta Doğu'daki” krizi çözmelerini izliyoruz.

Videonun açıklamasına göre Captain Price ve SAS timi, CIA ile iş birliği yaparak “Urzikstan” adı verilen kurgu bir bölgeye gidecek. İşgal altında olan bu ülkenin “Özgürlük Savaşçıları” ile el sıkışacak timler, çalınan kimyasal silahları geri almaya çalışacak. Öte yandan fragmanın içerisinde farklı bölgelere de yolculuk yapacağız gibi görünüyor.


Fragmanın son kısımında yer alan “Survival Mode” isimli yeni oyun modu da PlayStation 4 kullanıcılarına özel olacak. Birkaç haftadır Activision'ın “1. gün avantajı” olarak nitelendirdiği bu yeniliğin yeni oyun modu olduğu böylece duyurulmuş oldu. Eskiden sadece PS4 kullanıcılarına özel olarak sunulan haritalar da oyundan kalkıyor. 

Survival modu co op oynanabilecek bir hayatta kalma modu olacak. Hatırlarsanız Modern Warfare 3'te de benzer bir mod bulunuyordu. Aynı o modda olduğu gibi çeşitli silahlar, güçlendirmeler ve tuzaklara erişimimiz olacak gibi görünüyor.

PC ve Xbox One kullanıcılarının bu modu oynayabilmeleri için 1 Ekim 2020 tarihine kadar beklemesi gerekecek. 

Call of Duty: Modern Warfare, 25 Ekim'de çıkış yapacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün