Haberler

What If? Dizisinin Hazırlıkları Salgında Da Devam Ediyor

Marvel Sinematik Evreni dördüncü aşamasıyla birlikte Disney+ üzerinden dizilerle birlikte de büyümeye devam edecek. Bu dizilerden bir tanesi hariç hepsi MCU'nun oyuncu ekibiyle ve evrenin genişlemesi üzerine işlenecekken duyurulan What If? animasyon dizisi hayranlar için oldukça farklı bir kapının açılmasını sağlıyor. Çizgi romanlarda işlenen ve bazı olayların değişmesi sonucu evrenin ne hale geldiğini anlatan “Peki ya eğer” temalı bu çizgi dizi belki de Disney+'nın en merak uyandıran yapımı. 

Malum salgın nedeniyle tüm dizilerin çekimlerine ara verilirken What If dizisinin hazırlıkları bu süre zarfında devam ediyormuş. Projenin başında yer alan Stephan Franck, “Normal şartlar altında günümü ikiye bölüyordum, evimde ve stüdyoda işlerimi yapıyordum. Bu sayede Disney bana pek çok geri dönüş sağlayabiliyordu. Ancak şimdi her şeyi uzaktan yapmak zorundayız. Şu ana kadar duyduğuma göre animasyonda herkes evinden güvenli bir şekilde çalışma imkanına sahip. Bu sayede kişiler ve stüdyolar uzaktan hızlı bir şekilde çalışabiliyor. Tüm bunlar gerçek anlamda günler içinde bitebiliyor.Animasyon projesinde çalışan insanlar halen çalışıyor ve evimizde güvenle işimizi yapıyoruz, bunun için şükran duyuyoruz.” demiş.

  • Disney+'nın What If Dizisinden İlk Görüntüler Yayınlandı

Şu ana kadar açıklanan What If bölümleri arasında oldukça ilginç konular yer alıyor. “Peki ya T'Challa Guardians of the Galaxy'nin Star-Lord'u olsaydı?”, “Peki ya eğer Peggy Carter Süper Asker Serumunu alsaydı?” ve “Peki ya eğer Tony Stark Sakaar'da mahsur kalsaydı?” gibi başlıkları içerecek olan dizinin resmi yayın tarihi henüz açıklanmadı. Dizide yer alacak mevcut MCU karakterlerinin hepsi filmlerde karakterleri canlandıran oyuncular tarafından seslendirilecek. O yüzden epey geniş de bir seslendirmen kadrosuna sahip olan What If dizisinin ikinci sezon hazırlıkları bile şimdiden başladı. 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün