Haberler

Grand Theft Auto 6’nin Geliştirilmekte Olduğu Kesinleşti!

Red Dead Redemption 2'nin ardından gözler tekrar Rockstar Games'e ve çalıştıkları yeni oyunun üzerine çevrilmişti. Hepimiz bahsi geçen yeni oyunun Grand Theft Auto serisine ait olmasını istiyorduk. Resmi bir açıklama gelmemiş olsa da ortaya çıkan bilgiler Rockstar'ın gerçekten GTA serisinin yeni oyunu üzerinde çalıştığına işaret ediyor.

Kotaku'nun yayınladığı yeni makalede Rockstar ekibinin güncel çalışma kültüründen bahsedilmiş. Sektörün önde gelen isimlerinden Jason Schreier tarafından kaleme alınan haberin son paragraflarında, ekibin yeni Grand Theft Auto oyunu üzerinde çalıştığı vurgulanmış. Öte yandan oyun hakkında şimdilik resmi bir bilgi bulunmuyor.

Makale içerisinde “crunch'ları” ile ünlü Rockstar'ın bu kültürü değiştirmeye çalıştığı vurgulanmış. Çalışanlar, bu kültürün değişimi için kullanılan yöntemin “ortalama büyüklükte bir oyun” geliştirmek olduğunu ifade etmiş. Bu sayede ekip yoğun çalışma saatlerinden kurtulacak ve zaman içerisinde oyunu genişleterek büyütecek.

Rockstar, çalışma kültürünü değiştirerek pek çok yapımcıyı GTA 6 için kalmaya ikna etmeyi başarmış. Red Dead Redemption 2'nin ardından çalışan ve sık sık sorgulanan bu kültürü değiştirmeyi başaran firma, bu sayede bünyesindeki önemli isimleri korumaya devam ediyor.

Rockstar'ın GTA 6 üzerinde çalışıyor olduğunu bir süredir biliyor olsak da bu doğrulama içimizi rahatlattı. Grand Theft Auto 5 ile 110 milyon kopya satışa ulaşmayı başaran marka, serinin yeni oyunu ile bu rekoru tekrar kırabilecek gibi görünüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün