Haberler

Valorant’ın Sessiz Casusu Cypher’ın Tanıtım Görüntüsü Yayınlandı

Riot Games'in yeni FPS oyunu Valorant, geçtiğimiz günlerde kapalı beta sürecine giriş yaparak rekorları altüst etti. Yayınları ve videoları izleyen herkes artık karakterlerin yapabileceklerini biliyor olsa da bu durum Riot Games'in “ajan tanıtımlarına” devam etmesini engellememiş. Yapımcı ekip bu kez karşımıza oyunun en ilginç karakterlerinden Cypher'ın videosu ile çıktı.

Fas'tan aramıza katılan Cypher, göründüğü kadar gizemli bir karakter. Henüz ajanlarımızın arka plan hikayelerini bilmiyor olsak da tasarımları ve yetenekleri genellikle paralellik gösteriyor. Cypher da tam bir “ajan” edası ile haritanın her bölgesinden önemli bilgiler toplamak ile yükümlü.

Cypher'ın özelliklerinden ilki bir tuzak. Herhangi bir eşiğe yerleştirilebilen bu tuzak, içerisinden rakipler geçtiğinde tetikleniyor. Bu tuzaklara takılan rakipler Cypher'a görünür oluyor ve yavaşlıyor. Buna ek olarak karakterimizin, Valorant'taki tüm ajanlarda olduğu gibi, “sis” benzeri görüş engelleme yeteneği de mevcut.

Bu yeteneğin kullanımı ise bir hayli ilginç. Önce Cyber Cage'i istediğiniz yere fırlatıyor ve ardından kendisini tetikliyorsunuz. Tetiklediğiniz anda rakiplerin görüşü kesiliyor ve bu bölgenin içerisinden çıkmaya çalışırlarsa ağır bir yavaşlama debuff'ı ile karşı karşıya kalıyorlar. Cyber Cage yeteneğini duvarların arkasından bile tetikleyebilmeniz ise size pozisyon avantajı yaratıyor.

Cypher'ın tüm yetenekleri ile uyum gösteren ana yeteneği ise kamerası. Herhangi bir yere yerleştirdiğiniz bu kamera sayesinde bulunduğunuz bölgeyi terk etmeden takımınıza ve kendinize görüş sağlayabiliyorsunuz. Ultisini sadece ölü bir rakibi üzerinde kullanabilen Cypher, bu yeteneği ile birlikte tüm düşmanların yerini de işaretliyor.

Kısacası karakterimiz -şimdilik- oyunun en önemli isimlerinden biri olacak gibi görünüyor. Haritanın her köşesinden risk almadan bilgi toplayabilen Cypher, Valorant'ın vazgeçilmezlerinden olacak gibi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün