Haberler

Cyberpunk 2077 DLC’leri Oyun Çıkmadan Evvel Açıklanacak

CD Projekt Red, Cyberpunk 2077'ye dair yeni bilgilerle karşımıza çıkmaya devam ediyor. CD Projekt RED'in başkanı Adam Kiciński, yatırımcılarla yaptığı soru cevap etkinliğinde Cyberpunk 2077'nin en az The Witcher 3'ün sahip olduğu kadar DLC'ye sahip olacağını açıkladı. Üstelik tüm bu DLC'ler ve genişleme paketleri, oyun Eylül ayında çıkmadan önce açıklanmış olacak, yani yol haritasını tamamen bileceğiz.

2015 Mayıs ayında çıkan The Witcher 3: Wild Hunt iki büyük genişleme paketine ve 16 DLC'ye sahipti. Kiciński'nin sözlerinden Cyberpunk 2077'nin bu sayıları geçeceğini anlıyoruz. Muhtemelen yine iki hikaye paketi, çok sayıda da DLC paketi yayınlanacaktır diye tahmin ediyorum.

Kiciński duyuruların aynı The Witcher 3 örneğinde olduğu gibi erkenden yapılacağını söylemiş. DLC paketleri oyun çıkmadan 3 ay önce, hikaye paketleri ise birkaç hafta önce açıklanmıştı. Cyberpunk 2077'nin Eylül ayında çıkacağını düşünürsek önümüzdeki aylarda bu DLC'ler hakkında bilgi almaya başlayacağız demektir.

The Witcher 3'ün DLC paketleri arasında yeni görevler, yeni silah ve zırhlar, kozmetik eşyalar, New Game+ modu gibi yenilikler vardı. Oyunun hikaye paketleri Hearts of Stone ve Blood and Wine ise The Witcher 3 çıkmadan önce duyurulmuş ve 2015 Ekim ve 2016 Mayıs aylarında yayınlanmıştı.

Cyberpunk 2077'nin planlanan çıkış tarihi 17 Eylül 2020 ve CD Projekt corona virüs salgınına rağmen bu tarihin ertelenmesine yönelik bir düşünce olmadığını, oyunun tamamen hazır olduğunu ve şu an hata ayıkladıklarını ve son rötuşları yaptıklarını söylüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün