Haberler

The Mandalorian 2. Dönem Kısım Sayısı Aşikâr Oldu

Star Wars adına hatrı sayılır bir şekilde iyi giden yegane şey The Mandalorian dizisi. İlk sezonuyla birlikte tüm dünyada büyük bir etki bırakan dizi 30 Ekim’de ikinci sezonuyla yeniden ekranlara dönecek. Dizinin yaratıcısı Jon Favreau ve yol arkadaşı Star Wars üstadı Dave Filoni, yeni sezon için her fırsatta beklentileri yükseltmeyi başardılar. Son açıklamalarla birlikte ikinci sezonun bölüm sayısı ve bölüm süreleri de belli oldu. Dizinin ikinci sezonu da tıpkı ilk sezon gibi 8 bölüm sürecek, bölüm sayıları ise değişkenlik gösterecek. 

Entertainment Weekly’e açıklamalarda bulunan Favreau, “Bölüm süreleri arasında bu yıl daha dengeli bir dağılım olacak. İlk sezonun en kısa bölümü 31 dakikayken en uzun bölüm sezon finali 48 dakikaydı. Neredeyse 20 dakikalık bu fark 30 dakikadan kısa bölümlerde görülecek bir şey değil.” diyerek ilk ipucunu verdi. Ayrıca Favreau bu sezon bazı kısımların bir saate yakın olabileceğini de açıkladı. 

Yeni sezon ile birlikte hikayeyi genişletip, evrenin farklı kısımlarını da göreceğimizi de belirten başarılı yapımcı, “Hikayeler artık daha az izole edilmiş olacak ancak her bölümün kendine has bir tadı olacak. Bu sayede umuyoruz ki diziye daha fazla detay ekleyeceğiz.” dedi.  Zaten kadrosu da epey genişleyen The Mandalorian 2’de hemen hemen her hayranın görmek istediği ayrı bir detay, farklı bir karakter var. Dizi tüm bunlara ne kadar cevap verir bilinmez ama Favreau’ya bu konuda güvenimiz tam. 

  • Extraction’ın Yönetmeni, The Mandalorian’ın Aksiyon Sahnelerine Yardım Edecek
  • The Mandalorian 2. Sezonunda Çıtayı Yükseltiyor

Dave Filoni de beklentileri büyüterek, “Her şey daha da büyük hale geliyor, ihtimaller artıyor. Ancak The Child (Bebek Yoda) ile Mandalorian arasındaki kişisel ilişki de bir şekilde gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. Bence insanlar bundan keyif alacaktır.” diyor.

Yaklaşık bir buçuk ay sonra kavuşacağımız The Mandalorian’ın yeni sezonu Star Wars adına yakın geleceğin en heyecan verici işi gibi gözüküyor. Disney burada yaptığı doğruları Star Wars’ın geneline de yansıtırsa, markanın geleceği kesinlikle daha parlak olacak. 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün