Haberler

Taktik Savaşları, 33 Milyon Aylık Oyuncu Sayısına Ulaştı

Auto Chess türü, arkasına aldığı rüzgarı kaybetmiş durumda. Öte yandan bugüne kadar atılan adımlar şimdiden meyvesini vermeye başladı. League of Legends'ın Auto Chess oyunu Taktik Savaşları (TFT) Riot Games'in yeni bir rekora koşmasına olanak sağladı.

Riot Games, TFT'nin aylık oyuncu sayısının 33 milyona dayandığını açıkladı. Bu durum TFT'nin, Steam'de en çok oynanan oyun olan Dota 2'nin önüne geçtiği anlamına geliyor. Bu Auto Chess modu hala Fortnite ve Minecraft gibi oyunların gerisinde kalıyor olsa da, League of Legends'ın oyuncu sayısının yükselmesinde büyük rol oynamış.


Bir oyun modu olarak çıkış yapan TFT bir anda dünyanın en büyük oyunlarından birine dönüşerek LoL'ün eşzamanlı oyuncu sayısının yüzde 33 oranında yükselmesini sağlamış. Riot'un raporlarına göre oyuncular, şimdiden TFT'ye 1.725 milyon saat yatırmış durumda. 

Riot Games, TFT'yi bir sonraki aşamaya taşıyarak resmi turnuvalar düzenlemeyi de planlıyor. Henüz bu turnuva hakkında pek fazla detay olmasa da 2020 yılında karşımıza çıkabileceği söyleniyor. Bakalım oyunun başarısı devam edebilecek mi?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün