Haberler

Sony’nin Yeni Marvel Sinemasını Olivia Wilde Yönetecek

Venom ile Spider-Man'siz bir Spider-Man Evreni oluşturan ve filmin olumsuz yorumlarına rağmen gişede elde ettiği başarıdan mutlu olan Sony, elindeki tüm imkanlarla bu evreni genişletmek istiyor. Çok sayıda Spider-Man karakteri için solo filmler planlayan stüdyo, işin kamera arkasındaki ekip için de hazırlıklarına devam ediyor. Son gelen haberler Olivia Wilde'ın yeni Sony-Marvel filmini yöneteceğini belirtiyor.

Son olarak Booksmart filmini de yöneten Olivia Wilde'ın gelecek dönemde Sony için Spider-Woman filmini yönetmesi oldukça olası gözüküyor. Wilde şu an için belirsiz olan bu projede yönetmenliğin yanı sıra Katie Silberman ile birlikte senaryoyu da kaleme alacak. Amy Pascal ve Rachel O'Connor'ın yapımcılığı üstleneceği bu gizli projenin Spider-Woman filmi olması kesin gibi ancak hangi Spider-Woman'ın filmde kullanılacağını veya senaryo detaylarını henüz bilmiyoruz. 

  • Sony, Spider-Woman Filmi İçin Tomb Raider'ın Yıldızını İstiyor
  • Sony'nin Silver & Black Filmi Disney+ Dizisine Dönüşebilir

Sony ayrıca bir başka kadın süper kahraman filmi olan Madame Web filmi için de hazırlıklarına devam ediyor. O film için S.J. Clarkson ile yönetmenlik konusunda anlaşan stüdyonun Olivia Wilde'ın yöneteceği filmle Madame Web filmi arasında henüz bir bağ olmayacak. Jessica Drew ile özdeşleşen Spider-Woman karakteri aslında tarih boyunca başka isimlerle de karşımıza çıkmıştı. Hatta Peter Parker'ın iki ölümsüz aşkı Gwen Stacy ve Mary Jane Watson'ı da bir dönem Spider-Woman olarak izlemiştik. Belki de Sony bir çılgınlık yapıp Jessica Drew yerine bu iki büyük karakterden birisini Spider-Woman olarak karşımıza çıkarır. Filmin çekim veya vizyon tarihi ise henüz belli değil.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün