Haberler

PS Plus Ekim 2019 Oyunları, State of Play’de Açıklandı

PS Plus Ekim 2019 oyunlarının normalde 25 Eylül’de ilan edilmesi bekleniyordu. Ama bu sefer bir değişiklik yaptılar ve State of Play gösteriminde önümüzdeki ayın oyunları da ilan edildi. Ekim ayında The Last of Us Remastered ve MLB The Show 19 bizlerle birlikte olacak.

Önceki jenerasyonun kapanış oyunu olan TLoU, yeniden yapımıyla bu jenerasyonun da en iyi oyunları arasına adını yazdırmıştı. Şimdi ikinci oyunu ile bu jenerasyonu kapatmaya hazırlanırken, ilk oyunu halen oynamamış olanlar için güzel bir fırsat.

Önümüzdeki ayın ikinci oyunu MLB 19 ile beysbol hasretimizi gidermek imkânımız olacak. Opencritic’te paylaşılan 34 incelemenin ortalaması 86 puan. Metacritic’te paylaşılan 31 incelemenin ortalaması 86 puan, oyunculardan gelen 173 değerlendirmenin ortalaması ise 7,9 puan. Yani oyun için gayet olumlu bir tablo söz konusu.

Ekim ayının ücretsiz oyunları 1 Ekim’den itibaren erişilebilir olacak. Sony, Eylül oyunlarında olduğu gibi Ekim oyunlarıyla da yüz güldürmeyi başardılar. Sırada ne var dersiniz?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün