Haberler

Microsoft, xCloud Betasını Ekim Ayında Başlatıyor

Dün gece yayınlanan Inside Xbox programının başlıca konularından biri Microsoft'un oyun yayın servisi Project xCloud'du. Nihayet bu platformun beta testlerine başlamak üzere olduğunu öğrendik, Microsoft xCloud beta testlerini gelecek ay Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık ve Kore için başlatacak ve bu ülkelerde ikamet eden oyuncular şimdiden beta için başvurabilecekler.

Bu beta işin tamamen teknik kısmını test etmek için kullanılacak, bu yüzden de bağlantı koşullarının kalitesi olması gerekiyor. Şimdilik üç ülkenin seçilmiş olma sebebi de bu olsa gerek, ancak testler başlayınca bizler de xCloud'dan nasıl bir performans beklememiz gerektiğini öğrenebileceğiz.

Betaya katılanlar Halo 5: Guardians, Gears 5, Killer Instinct ve Sea of Thieves testleriyle başlayacaklar ve sisteme yeni içerikler katılmaya da devam edecek.

Yalnız bu ilk testin bir kısıtlaması daha var, o da şimdilik yalnızca Android cihazlar için açılacak olması. Betaya katılmak için Microsoft hesabınızın olması lazım ve oyun oynayabilmek için de ayrıca Bluetooth destekli Xbox One kontrolcüsü gerekiyor. Daha fazla bilgiyi beta kayıt sayfasında görebiliyorsunuz ama linke VPN'siz tıklayınca Türkiye sayfasına ulaşmaya çalıştığı için hata mesajı alma ihtimaliniz de var.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün