Haberler

Marvel’s Avengers’ın Yeni Yaması 1000’den Fazla Yanılgıyı Düzeltmiş

Marvel’s Avengers’ın geliştiricisi Crystal Dynamics, oyunun ilk büyük yaması olan V1.3.0 yaması ile son iki haftada oyuncuların da yardımıyla ortaya çıkarılan 1000’den fazla hatanın düzeltildiğini duyurdu. Bu hatalardan bazıları oyunun ilerleyişini durduracak kadar büyükken, bazıları ufak grafiksel hatalar seviyesindeymiş.

Söz konusu yama oyunun tüm versiyonlarına (PC, PS4, Xbox One ve Stadia) uygulanmış ve tüm bu versiyonlardaki hatalar düzeltmiş.

“Bu yamanın hedefi hata düzeltmek olsa da ileriki yamalarda daha fazla sayıda yaşam-kalitesi-artırıcı özellikler ve oyuncuların talep ettiği yenilikler / iyileştirmeler de yapılacak. Sabrınız ve desteğiniz için ne kadar teşekkür etsek azdır. Lütfen hata raporlamaya devam edin, Marvel’s Avengers’ın geleceğinin şekillenmesine yardımcı oluyorsunuz” diyor Crystal Dynamics.

Yama notlarının devamında ise hala çözülememiş olan, büyük tabir edebileceğimiz sorunlara ve olası çözüm yollarına değinilmiş. Örneğin PS4’teki kupa sorunları devam ediyor. Günlük fraksiyon görevleri kabul edememe ve bu yüzden ödülleri kaçırma sorunu da henüz araştırma aşamasındaymış. Yetenek puanlarıyla ilgili çeşitli hataları da araştırmaya devam ediyor Crystal Dynamics.

  • Marvel’s Avengers – İnceleme

Artık günümüzde oyunların çeşitli miktarda hata ile çıkış yaptığını, bunlardan bazılarının ilk gün yamalarıyla, bazılarının ise sonradan düzeltildiğini biliyoruz ama 1000’den fazla hata da kulağa biraz fazla gelmiyor mu? 🙂

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün