Haberler

Ghost of Tsushima’da Müttefiklerinizle Aykırı Düşebileceksiniz

Ghost of Tsushima, bu yılın merakla beklenen yapımlarından. Eğer bir erteleme olmazsa, 26 Haziran’da buluşacağız kendisiyle. Bir yandan geri sayım sürerken bir yandan da yeni bilgiler geliyor. Oyunculara kısmen özgürlük sağlayacağını önceden öğrenmiş olduğumuz oyundaki karar mekanizmalarından birisi de müttefiklerimizle ilişki durumumuzla ilgili olacakmış.

Reddit’te Hunbbel rumuzlu kullanıcı tarafından paylaşılan bir bilgiye göre Official PlayStation Magazine Mart sayısında oyun hakkında bazı ilginç detaylar verilmiş. Bu detaylardan birisi, kahramanımız Jin’in davranışlarının, müttefikleri tarafından kendisine karşı nasıl bir yaklaşım sergileneceğini etkileyecek olması.

Karakterimizin oyunda gerçekleşen olaylar karşısında takınacağı tutum, diğer karakterlerle ilişkilerini doğrudan etkileyecek. Hatta ortam o kadar ısınabilecek ki müttefiklerinizle çatışma durumuna bile gelebileceksiniz. Zaten paylaşılan sinematiklerde bunun ipuçlarını görmüştük, tanıdığımız karakterlerle fikir uyuşmazlığına düştüğümüz yerler vardı.

Dergide paylaşılan başkaca bilgiler de mevcut. Moğol kamplarına ve kalelerine giriş için aksiyona da yönelebileceğiz, gizlilikle de ilerleyebileceğiz. Gizliliği tercih ettiğimizde farklı araçlara erişimimiz olacak. Bu ekipmanlara örnek olarak duman bombaları, ateşli oklar ve kanca verilmiş örneğin. Iaijutsu hareketiyle düşmanı tek hamlede öldürebilecekmişiz.

Oyunun çıkış tarihinde bir değişiklik yok, umarım bundan sonra da bir erteleme olmaz, bizler de 26 Haziran’da Jin’in intikam hikayesine ortak oluruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün