Haberler

Game Pass’e Eklenecek Yeni Oyunlar Duyuruldu

Game Pass, her ay oyun kütüphanesine yeni oyunlar ekliyor, bazı oyunları kütüphanesinden çıkarıyor ve yoluna tam gaz devam ediyor malum. Bu ay, önemli diyebileceğimiz iki gelişme de söz konusu tabii.

İlki EA Play’in de Game Pass’e dahil olmasıydı -ki Game Pass abonelerini epey sevindirmiş olsa gerek. İkincisi ise, PC için Game Pass’in artık beta sürecinden çıkmasıydı. Bu kısım bir miktar fiyat artışı anlamına gelse de sonuçta EA Play’in de sisteme dahil olacağı düşünülünce aslında çok da ciddi bir artış yok, hatta bu haliyle avantajını fazlasıyla koruduğunu da söyleyebiliriz.

Bu iki habere önemli üçüncü bir haber daha eklendi; 15 Eylül itibariyle 22 ülkede Android cihazlardan da Game Pass’e erişmek mümkün hale geldi. Game Pass Ultimate aboneleri, ek bir ücret ödemeden buluttan oyun oynama deneyimine de kavuşuyorlar. Dolayısıyla bundan sonraki aylarda Android cihazlar için eklenen oyunları da göreceğiz yeni oyunlar listesinde.

Gelelim bu ay eklenen oyunlara. Android cihazlar için açılışın gayet güzel yapıldığı kanaatindeyim, Destiny 2: Shadowkeep & Forsaken gayet güzel bir seçim; 22 Eylül’de Android ve Xbox için Game Pass’e ekleniyor. Company of Heroes 2 de strateji sevenleri memnun edecek oyunlardan, 17 Eylül’de Game Pass PC oyunları listesine dahil oluyor. Bağımsız yapımlar cephesinden de Night in the Woods’u görüyoruz listede; 24 Eylül’de her 3 platform için erişilebilir olacak. Son olarak Warhammer: Vermintide 2 de Android ve Xbox için 24 Eylül’den itibaren listeye eklenecek.

Bir de kütüphaneden ayrılacak oyunlar listesi var malum; onlar da şu şekilde:

  • Bad North (PC ve Xbox)
  • DiRT Rally 2.0 (PC ve Xbox)
  • Dishonored 2 (PC ve Xbox)
  • Panzer Dragoon Orta (Xbox)
  • Westerado: Double Barreled (Xbox)
  • Yooka-Laylee (Xbox)

Game Pass, cazip bir abonelik sistemi olarak oyun severleri kendine çekmeyi başarıyor. Yeni nesil konsollarda bu başarının bir yansıması olacak mı bakalım.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün