Haberler

Dontnod’un Yeni Oyunu Twin Mirror, Çıkış Tarihine Kavuştu

Dontnod’ın yeni hikaye tabanlı macera oyunu Twin Mirror’ın çıkış tarihi belli oldu. Stüdyo yayınladığı yeni fragman eşliğinde Twin Mirror’un 1 Aralık’ta çıkacağını duyurdu. Oyun PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak ve PC’de bir seneliğine Epic Games Store’a özel olacak.

Twin Mirror, Dontnod’un yayıncılığını yaptığı ilk oyunu ve kendisine geliştirme sırasında Shibuya Productions da eşlik etmiş. Bir psikolojik gerilim olarak tanımlanan oyunda baş kahramanımız Sam Higgs, bir cenaze için doğduğu yer olan Basswood’a dönüyor ve eski bir gazeteci olduğundan yeteneklerini kullanarak şehri ve içinde yaşayanları çevreleyen gizemleri çözmeye çalışıyor.

Bu sene Dontnod için güzel geçti diyebiliriz ama bizim için aynı durum söz konusu değildi. Stüdyonun önemli oyunlarından biri olarak gösterilen ve oldukça iyi eleştiriler alan Tell Me Why’a saçma nedenlerden ötürü ülkemizden erişemiyoruz, oyunun Steam sayfası bile “Bu ürün şu anda bulunduğunuz bölgede erişime kapalıdır” hatası veriyor. En azından Twin Mirror’da böyle bir sorun yaşanmayacağı şimdilik belli.

Fragmanda Sam’in zihninde çıkacağımız yolculuk eminim sizin de oldukça ilginizi çekecek:

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün