Haberler

Cyberpunk 2077’nin Fiyatsız Ek İçerikler İle Geleceği Doğrulandı

CD Projekt Red’in oyuncular arasında sevilmesinin pek çok sebebi var. Elbette bu sebeplerden biri oyunun çıkışının ardından gelen ücretsiz ek içerikler. Witcher 3’ün çıkışının ardından gelen tam 16 ek içeriği oyunculara ücretsiz olarak veren CDPR, Cyberpunk 2077’de de aynı yolu izleyecek gibi görünüyor.

Twitter üzerinden oyunun resmi Twitter hesabına sorulan “ücretsiz içerikler gelecek mi?” sorusuna Kool-Aid Man’in bulunduğu bir GİF ile cevap veren CDPR, ücretsiz içerikleri doğrulamış oldu. Günümüzde büyük firmalarla iletişime geçmenin en iyi yolu olan sosyal medyayı bu denli iyi kullanan CDPR sosyal medya ekibini de bu vesile ile tebrik ediyoruz.

Aslında bu içeriklerin geleceğini uzun süredir biliyorduk. CDPR’dan John Mamai daha önce GameSpot’a verdiği röportajda Witcher 3’ün ücretsiz içeriklerinin oyunculardan iyi geri dönüşler aldığını hatırlatmış ve Cyberpunk 2077’de de benzer bir politika izleyeceklerini ifade etmişti.

Tabii ki Twitter’dan gelen bu GİF açıklaması Mamai’nin ifadelerini doğrulamış oluyor. Polonyalı geliştirici ekip oyunun çıkışının ardından Cyberpunk 2077’ye daha da dolgun ücretli DLC’ler de getirecek. Uzun süredir merakla beklenen Cyberpunk 2077; 19 Kasım’da PS4, Xbox One ve PC üzerinde çıkış yapacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün