Haberler

Call of Duty: Çağdaş Warfare Artık 250GB’lık SSD’lere Sığmıyor

Call of Duty: Modern Warfare, yıllar sonra muhteşem bir geri dönüş yaptı. Senaryosu ve çoklu oyuncu modu ile dikkat çeken oyun, bir de Warzone adı verilen ücretsiz battle royale moduna kavuşmuştu. Gün geçtikçe büyüyen ve genişleyen bu ikilinin büyüklüğü şu anda 250GB’ı aşmış durumda.

Evet, yanlış duymadınız. Hayatına zaten 175GB gibi devasa bir büyüklükte başlayan Modern Warfare, Warzone eklemesi ile birlikte 190GB bandına dayanmıştı. Ağustos ayında gelen güncelleme ile 200GB’ın üzerine çıkan oyun, şu anda 250GB’lık SSD’lere sığmıyor!

Özellikle PC kullanıcılarının bu durumdan etkilendiğini belirtelim zira konsol oyuncuları sistemlerine yükleyeceği modları seçebiliyor. Örneğin Modern Warfare’in sadece çoklu oyuncu modunu yüklemek isterseniz, senaryo modunu yükleme listesinden çıkarabiliyorsunuz. Battle.net’te ise böyle bir şansınız bulunmuyor.

Oyuncular şimdiden bu duruma isyan etmeye başlamış durumda. Tabii Activision’ın bu konuya bir çözüm bulup bulamayacağı muamma. Fakat oyunun hacmi artmaya başladıkça geliştiricilerin yeni oyuncuları kaybetmeye başlayacağı kesin.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün