Haberler

Bugün Duyurulacak NFS Hot Pursuit Remastered’ın Ekran Manzaraları Sızdı

Electronic Arts bugün Need For Speed: Hot Pursuit Remastered’ı duyuracak ve bu artık bir sürpriz değil. Need for Speed web sayfasında şu an bir geri sayım var ve bu geri sayıma göre Türkiye saatiyle 18:00’de yeni oyun duyurusu gelecek. Muhtemelen geri sayım bittiğinde Hot Pursuit Remastered’ın ilk fragmanını izleme şansına kavuşacağız.

Aslında belki bu bir sürpriz olabilirdi ama yılın başlarında Amazon UK’de yanlışlıkla listelenmişti bu oyun hatırlarsanız. Ama Electronic Arts mağarada yaşayanlar için de geri sayım sayfasına çeşitli ipuçları koymuş. “5:10. Nasıl bu kadar hızlı gitti?” sorusunda da oyunun ne olduğu saklı diyebiliriz. 510, hız yapan ya da yarışan araçlar için kullanılan polis telsiz kodu. Hot Pursuit de bildiğiniz gibi polislerle, yarışçıları karşı karşıya getiren bir oyundu.

Orijinal Hot Pursuit 2010 yılında çıkmıştı. Remastered’ı geliştirenin, Burnuout Paradise Remastered’da da imzası olan Stellar Entertainment olduğu söyleniyor. Oyunun bu versiyonunda, orijinali için çıkan tüm DLC’ler de yer alacak ki bunlar arasında daha önce PC’ye gelmemiş olanlar da var.

Oyundan sızan ilk ekran görüntülerini aşağıda görebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün