Haberler

Bu özellikler motosiklette yok! Orbic’in 5G takviyeli elektrikli bisikleti tanıtıldı

Barcelona’daki 2024 Taşınabilir Dünya Kongresi’nde, sürdürülebilir yenilik şirketi Orbic tarafından sunulan, kent içi ve son kilometre ulaşımlarını kökten değiştirecek bir aygıt tanıtıldı: Dünyanın birinci 5G dayanaklı e-bisikleti, obje kaçınma ve çarpışma tespiti için yapay zeka ile donatılmış.

Dünyanın birinci 5G yapay zeka takviyeli elektrikli bisikleti: Orbic

Orbic’in e-bisiklet kesimine adım atması, iki tekerlekli mobilite, güvenlik ve irtibat algımızı tekrar şekillendiriyor. Orbic’in Lideri ve CEO’su Mike Narula, “Orbic’in 5G e-Bisikletini MWC Barcelona’da tanıtmak, ilişkiyi genişletmek ve kullanıcı tecrübelerini geliştirmek için ileri teknolojiyi uyguladığımız yenilik çizgimizin bir modülüdür,” dedi.

bu ozellikler motosiklette yok orbicin 5g takviyeli elektrikli bisikleti tanitildi 0 Xdj2E6XN

Şirket, 5G irtibatı ve yapay zeka teknolojisini entegre ederek, sürüş tecrübesini daha inançlı, daha ilişkili ve etraf açısından sorumlu hale getirmeyi hedefliyor. 5G e-Bisiklet, elektronik mobilitede kıymetli bir ileri adımı temsil ediyor ve bu yeni teknolojiyi dünya genelindeki kentlere getireceklerini belirtiyor.

İşte son teknoloji Orbic elektrikli bisikletin özellikleri

E-bisikletin dizaynının merkezinde, art tarafta 140 derecelik görüş açısına sahip bir sensör ile donatılmış yapay zeka dayanaklı bir kaçınma tespit sistemi bulunuyor. Bu sistem, mümkün tehlikeleri faal olarak izleyerek şoförleri işitsel ve görsel ikazlarla bilgilendiriyor.

E-bisikletin 64MP ön yüz kamerası, canlı yayın için (evet, Orbic bisikletinin kendi yerleşik aksiyon kamerası var!), görüntü davetleri için ülkü olan ön ekranda 8MP kamera ve çarpışma tedbire ve obje tespiti için 2MP art kamera ile güvenliği daha da artırıyor.

bu ozellikler motosiklette yok orbicin 5g takviyeli elektrikli bisikleti tanitildi 1 1tZy2WvA
bu ozellikler motosiklette yok orbicin 5g takviyeli elektrikli bisikleti tanitildi 2 UbOyRSKU

Bu bisiklet, tüm hava şartlarına uygun 7 inçlik bir dokunmatik ekran ekranına sahip. Bu ekran, şoförlere pil durumu, sürat ve navigasyon bilgileri üzere temel bilgileri sağlayarak dikkatlerini yolda tutmalarına yardımcı oluyor. E-bisikletin 5G ilişkisi, şoförlerin dikkatini yoldan ayırmamalarını sağlamak için gerekli bilgileri sağlıyor.

Ayrıca, canlı yayın, iz bölüşme, bisikletten bisiklete bağlantı ve gerçek vakitli navigasyon üzere özellikleri aktifleştirerek sürüş tecrübesini zenginleştiriyor. Orbic’in 5G e-Bisikletini MWC 2024’te tanıtması, etraf dostu ulaşımda büyük bir değişimi temsil ediyor.

bu ozellikler motosiklette yok orbicin 5g takviyeli elektrikli bisikleti tanitildi 3 92Xgqkug

Fosil yakıtlar kullanmadan ve karbon salmadan çalışan bu yaklaşım, yenilikten yahut performanstan ödün vermeden şoförlere suçluluk duymadan ulaşım sağlıyor. Pekala siz bu bisiklet hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün