Haberler

World of Warcraft: Shadowlands İleri Bir Tarihe Ertelendi

Blizzard, World of Warcraft: Shadowlands için daha önceden ilan edilen 27 Ekim tarihine oyunu yetiştiremeyeceklerini ve bu yüzden oyunun yıl içinde daha ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu. Blizzard oyunu yine de 2020 sona ermeden çıkarmayı planlıyor ama kesin bir tarih vermekten de çekiniyor.

WoW’un baş yapımcısı John Hight bu ertelemeyle kazanılan zamanı oyunu cilalamak, dengelemek ve oyun sonu içerikler üzerinde çalışmak için kullanacak. Shadowlands’in çok özel bir genişleme paketi olacağını söyleyen Hight, COVID-19 pandemisi yüzünden ekibin uzaktan çalışmak zorunda kalmasının da bu kararda etkili olduğunu söylemiş.

Bu erteleme haberiyle birlikte, Shadowlands’in ön-yamasının da tarihi belli oldu. Genişleme paketi için zemin hazırlayacak olan bu güncelleme 13 Ekim’de oyuncularla buluşacak. Bu güncellemede yeni Exile’s Reach başlangıç bölgesi, yenilenen karakter level ilerlemesi ve yeni karakter özelleştirme seçenekleri de bulunacak.

Ayrıca yine Shadowlands öncesinde Scourge’a karşı bir de savunma yapılacak ama bunun tarihi de Shadowlands’in çıkışına yakın olur, muhtemelen sonradan açıklanacak tarihten bir ay öncesinde falan başlar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün