Haberler

The Witcher Dizisinin Artık Yeni Bir Eskel’i Var

Geçtiğimiz günlerde, The Witcher setinden diziyi takip edenleri meraklandıran bir açıklama gelmiş ve ikinci sezonda ünlü witcher Eskel karakterini canlandıracak olan Thue Rasmussen yaptığı açıklamada The Witcher’ın ikinci sezonunda yer almayacağını söylemişti. Salgın öncesi dizinin kadrosuna katılan ve birlikte çekimler yapan Rasmussen’in diziden ayrılacağını açıklaması, çekilen sahnelerin de büyük ihtimalle çöpe gittiği anlamına geliyor aslında.

İkinci sezonda bir ihtimal Eskel’in rolünün azaltılabileceği opsiyonu da söyleniyordu ancak Netflix’ten yapılan açıklama Eskel rolüne yeni bir oyuncunun getirildiğini belirtiyor. Daha önce Victoria, X Company ve The Athena dizilerinde rol alan İsveçli aktör Basil Eidenbenz yeni Eskel olarak dizinin çekimlerine katıldı.

The Witcher dizisinin çekimlerine 17 Ağustos’ta yeniden başlanmıştı. Mart ayında çekimler durduktan kısa bir süre sonra da Game of Thrones’taki Tormund rolüyle tanıdığımız, bu dizide ise Nivellen’i canlandıracak olan Kristofer Hivju’nun covid testi pozitif çıkmıştı.

Eskel de yine Geralt gibi Kurt Okulu’ndan bir witcher ve Kaer Morhen’da Vesemir’in öğrencilerinden biri. Şu an muhtemelen çoğunuzun aklına The Witcher 3 Wild Hunt’ta Geralt, Eskel ve Lambert’in sarhoş olup Yennefer’in kıyafetlerini denediği görev gelmiştir 🙂

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün