Haberler

The Sinking City, İkinci Oyunu İle Geri Dönüyor

İlk Sinking City oyunu ile ilgili söylenecek çok fazla şey yok. Çıkışından önce Lovecraft evreninde geçen bir “dedektiflik” hikayesi olarak tanıtılan oyun, dikkatleri çıkışının ardından yaşadığı sorunlar ile çekmişti. Geliştirici Frogwares, dağıtıcı Nacon ile davalık olmuştu.

Yıllar süren davanın ardından The Sinking City’nin haklarını sonunda tekrar eline alan geliştirici ekip, ikinci oyunu resmen duyurdu. “Yarı açık dünyada” geçecek olan oyunun, Unreal Engine 5 üzerinde tasarlanacağı açıklandı. Oyuncular bu kez çok daha karanlık ve çok daha zorlu bir dünyada hayatta kalmaya çalışacak.

  • Frogwares, En Sonunda The Sinking City’nin Tüm Haklarını Aldı

Tabii ki bu durum, “dedektiflik” rolünü arkada bırakacağınız anlamına gelmiyor. Lakin ikinci oyunda ana odağınız bu olmayacak. Frogwares’in ifadelerine göre The Sinking City 2, öncelikle korku temasına odaklanacak olsa da dedektiflik tamamen oyunun isteğine bırakılacak.

Frogwares CEO’su Wael Amr, yaptığı açıklamayla Ukrayna’daki savaşın hala devam ettiğini vurgulayarak ekstra desteğin kendilerine büyük yardımı dokunacağını ifade etti. Frogwares, yeni oyunu için Kickstarter projesini yakın zamanda başlatacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün