Haberler

The Long Dark’ın 3. Kısmı Nihayet Kesin Bir Tarihe Kavuştu

The Long Dark'ın hikaye modu Wintermute beş bölümden oluşacak ve ilk iki bölümün yayınlanmasının üzerinden resmen iki yıl geçti. Hinterland Studio, hikayenin 3. bölümünün geçen sene Aralık ayında yayınlanacağını söylemiş ama bu hedefi tutturamamıştı. Daha sonra hikayenin kalan bölümlerinin 2019 bitmeden yayınlanacağı söylendi ama neredeyse Ekim ayına geldiğimizi düşünürsek bu da artık mümkün görünmüyor.

Ama artık en azından elimizde üçüncü bölüm olan Crossroads Elegy için kesin bir tarih var: 22 Ekim. Bu bölüm hikayeyi Astrid'in perspektifinden anlatacak, ancak oyunun yönetmeni Raphael val Lierop'un konuyla ilgili açıklaması dikkat çekici:

“Bu bölümde bir dizi olayı Astrid'in bakış açısından anlatacağız. Kendi bildiğimiz şekilde, kendi tarzımızla, hikayeyi ileri taşıyacak. Ancak hepinizin bundan hoşlanmasını beklemiyorum.”

Bu da ya hikayede ciddi sürprizler, ya da herkesin hoşlanmayacağı tarzda tartışmaya açık bir şeyler olacağı anlamına geliyor. “Bu The Long Dark dünyasına uygun, Astrid'e uygun bir hikaye ama inanıyorum ki aynı zamanda içinde yaşamakta olduğumuz dünyaya da uygun bir hikaye.”

van Lierop yayınladığı blog mesajında The Long Dark'ın beş senelik hayatı boyunca 3.3 milyon kopya sattığını da belirtmiş ki bu çok önemli bir başarı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün