Haberler

The Flash Sineması Ezra Miller’sız Kalabilir!

DC Sinematik Evreni'nin kurtuluşu ve her şeye yeniden başlayabilmek adına tüm umutlarını bağladığı The Flash filminden oldukça kaotik haberler geliyor. Filmin yıldızı olacağı açıklanan Ezra Miller son yaşanan olayların ardından kendini filmin dışında bulabilir! İnternette büyük bir hızla yayılan videoda Ezra Miller'ın bir kadın hayranına fiziksel saldırıda bulunduğunu görüyoruz. Bu olayın ardından Miller veya Warner Bros. cephesinden bir açıklama gelmese de durum ciddi gözüküyor.

Fandom Wire'dan gelen haberlere göre filmin hikayesi ve kötü adamları netleşmeye başlarken WB'nin bu yola Ezra Miller ile çıkıp çıkmayacağı henüz kesin değil. Barry Allen'ın zamanda geriye giderek annesini kurtarmaya çalışması ve bunun ardından zamanda yaşanan kırılmaların ardından yaşanacak olaylarla Flashpoint hikayesini konu alacak. Aynı zamanda Jason Momoa'nın canlandırdığı Aquaman ile Gal Gadot'un canlandırdığı Wonder Woman'ın da dahil olması beklenen filmin asıl kötüleri ise Reverse Flash ve Mirror Master olacak. 

  • Yeni Flash Filmi DCEU'yu Nasıl Kurtarabilir?
  • DCEU'nun The Flash Filminin Geleceği Halen Belli Değil

Sosyal medya üzerinden Ezra  Miller'ın rolden çıkarılmasına yönelik ciddi bir kampanya yürütülüyor. Bu filmle adeta son kurşununu atacak olan DC/WB ortaklığının bu tepkilerin ardından risk alıp yola Ezra Miller ile devam edip, etmeyeceğini ise zaman gösterecek. 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün