Haberler

Star Wars Episode I: Racer, PS4 ve Nintendo Switch’e Geliyor

1999’da Star Wars Episode I izledikten sonra, Anakin’in o muhteşem pod yarışının konu edildiği bir oyuna dalmanın nasıl güzel bir deneyim olduğunu bizzat tecrübe edenler iyi bilirler. Star Wars Episode I: Racer'ın Kasım 2018’de Steam’e gelmesiyle bir kez daha yarış podumuza atlayıp pistlerin tozunu alma imkânı bulmuştuk. Şimdiyse, PS4 ve Switch sahipleri aynı fırsatı yakalayacaklar.

StarWars.com’da Aspyr yapımcısı James Vicari ile yapılan röportaja göre SW Episode I: Racer’ın 'Definitive' versiyonu önümüzdeki ay konsollara gelmeye hazırlanıyor. Oyunun, görselleri elden geçirilip özellikle ara sahnelerin çözünürlükleri yükseltilirken, kontrol şeması da DualShock ve JoyCon’a uygun şekilde güncellenmiş.

Racer'da farklı gezegenlerde ve pistlerde yarışıyor, bir yandan bitiş çizgisini ilk geçen yarışçı olmaya çalışırken, bir yandan da rakiplerden düşen parçaları topluyorduk. Bu parçaları yarış aralarında aracımızı tamir etmek veya geliştirmek için kullanabiliyorduk. Yeni podlar satın almak da mümkündü tabii. Hız hissini ziyadesiyle yaşatan bir oyundu. Dolayısıyla bu yarışlara tekrar dalmak için güzel bir fırsatımız olacak.

Orijinal oyun 1999’da PC ve N64 için yayınlanırken, 2000 yılında da Dreamcast’e gelmişti. Artık günümüz oyuncuları için geri dönüş vaktinin geldiği düşünülmüş olsa gerek – ki 12 Mayıs’da PS4 ve Switch için çıkışını gerçekleştirecek. Merakla bekliyoruz, yakından takipteyiz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün