Haberler

Sony’den PS5 Pro adımı! Beklenenden erken geliyor

Sony’nin 2024 yılında gelişmiş özelliklere sahip PlayStation 5 tanıtmaya hazırlandığı söyleniyor. Kesimin değerli isimlerinden gelen bilgilere nazaran, teknoloji devi son haftalarda birçok tanınan stüdyoya “PS5 Pro” hakkında somut özellikler paylaşmaya başladı.

PlayStation 5 Pro, oyun geliştiricileriyle paylaşıldı

Orta ölçekli bir üçüncü taraf geliştiricinin, PS5 Pro’nun donanım ayrıntıları hakkında sunum aldığı tabir edildi. Sony tarafından sağlanan bu sunum, yeni konsolun teknik özelliklerine yer veriyordu. Bu da Sony’nin bölüm içinde tanıtımlar yapmaya başladığını gösteriyor.

sonyden ps5 pro adimi beklenenden erken geliyor 0

Sızıntı kaynakları, birinci ve ikinci taraf PlayStation geliştiricilerinin PS5 Pro evraklarına erişebildiklerine dair evvelki raporları doğruladı. Aralık ayında ortaya çıkan bilgiler, PS5 Pro geliştirme kitlerinin ortaklara gönderildiğini sav etmişti.

Son rapor geliştirme kitlerini doğrulamamış olsa da, Sony’nin yeni konsol için yer hazırladığına işaret ediyor.

Analistler, PlayStation 5 Pro için 2024 yılında bir lansman yapılmasını bekliyor. Grand Theft Auto 6 üzere büyük çaplı oyunların piyasaya sürülmesine bağlı olarak Sony’nin basamak kaydettiği belirtildi. Potansiyel iş ortaklarını hazırlaması ve birinci özellikleri paylaşmasıyla birlikte, yeni konsolun tanıtımı da yakın üzere duruyor.

Sektörden diğer isimler de yaz sonunda yeni PS5 Pro’nun resmileşeceğini sav etti. Daha güçlü özelliklere sahip konsolun dahili kod isminin “Trinity” olduğu ve Kasım’da piyasaya sürülmesinin hedeflendiğini belirten kaynaklar bulunuyor.

sonyden ps5 pro adimi beklenenden erken geliyor 1 AY8bbCvj

Peki siz bu husus hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün