Haberler

Sony, PC için Ghost of Tsushima Director’s Cut’ı Resmen Duyurdu

Bu hafta içerisinde Ghost of Tsushima Director’s Cut’ın PC’ye gelişiyle ilgili bir duyuru yapılabileceği söyleniyordu. Beklendiği gibi de oldu. Sony, oyunun PC versiyonunun Mayıs ayında geleceğini resmen ilan etti.

PC versiyonu çok geniş bir yelpazede donanımı destekleyecek şekilde geliştirilmiş, gerek Steam Deck gibi taşınabilir PC oyun cihazları gerekse üst seviye sistemler göz önünde bulundurularak grafik seçenekleri geniş tutulmuş. Geniş demişken, ekran desteği konusunu da abartmışlar sanki 🙂 Ultra geniş (21:9), süper ultra geniş (32:9) ve 48:9 üçlü monitör desteğiyle geleceği söyleniyor.

NVIDIA DLSS3, AMD FSR3 ve Intel XeSS gibi teknolojiler desteklenecek. NVIDIA Reflex ve NVIDIA DLAA desteğinin bulunacağı da belirtiliyor. İster DualSense ile ister klavye-fare ikilisiyle oynayabileceksiniz. Klavye-fare ikilisinde tüm kontroller özelleştirilebilir olacak.

Ghost of Tsushima, çok sevdiğim bir oyun. Daha çok oyuncuyla buluşacak olmasına seviniyorum. 16 Mayıs’ta PC’lerimize teşrif edecek. Takvimlerimize not ettik, dört gözle bekliyoruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün