Haberler

PS5 Sahipleri, PS Plus Aboneliğiyle En Uygun PS4 Oyunlarını Fiyatsız Oynayacak

Sony, son derece akıllıca bir hamleyle PS Plus bünyesindeki PlayStation Plus Collection özelliğini duyurdu bu akşam. Aktif PS Plus aboneliği olan herkes PlayStation 5’i satın aldığı anda PlayStation 4’ün en iyi oyunlarını içeren bu koleksiyondan istediği oyunu indirip oynayabilecek.

Eğer PlayStation 4 sahibiyseniz zaten bu listedeki oyunlardan çoğunu oynamışsınızdır, ama hem PS5 performansıyla tekrar oynamak, hem de kaçırdığınız oyunlarla tanışmak için harika bir sistem olmuş. Bir nevi PlayStation ekosistemi içerisinde Game Pass benzeri bir yapılanma diyebiliriz buna.

Yayınlanan videoda görülen oyunlar God of War, Monster Hunter: World, Final Fantasy XV, Fallout 4, Mortal Kombat X, Uncharted 4: A Thief’s End, Ratchet & Clank, Days Gone, Until Dawn, Detroit: Become Human, Battlefield 1, Infamous Second Son, Batman: Arkham Knight, The Last Guardian, The Last of Us Remastered, Persona 5 ve Resident Evil 7: Biohazard‘dı.

Sony, PlayStation Plus Collection özelliğinin sınırlı bir süre için mi geçerli olduğunu, ya da içeriğinin değişip değişmeyeceğine dair bir açıklama yapmadı. Bu sayede PlayStation 5’in çıkış oyunu bakımından sayıca eksikliğini bu şekilde kapamış olacaklar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün