Haberler

PC için Game Pass, Beta Sürecinden Çıkarken Fiyatı Da İkiye Katlanıyor

Xbox Game Pass for PC, geçtiğimiz yıl başladığı beta sürecinin sonuna gelmiş görünüyor; önümüzdeki hafta artık betadan çıkılacağı duyuruldu.

PC için Game Pass, bildiğiniz üzere belirli bir abonelik ücreti karşılığında kütüphanesinde yer alan 100’den fazla oyuna erişim imkanı sunan bir sistem. Microsoft’un oyuncular adına yaptığı en iyi işlerden birisi olduğunu söylemek mümkün. Beta sürecinde aylık 5$ / ülkemiz için için aylık 15 TL gibi bir fiyatla erişim sağlanabiliyordu bu sisteme -ki bu makul kabul edilebilecek bir ücret, özellikle de sunduğu oyunlar göz önünde bulundurulduğunda.

Ancak her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi bu sürecin de sonuna geldik. Önümüzdeki hafta beta süreci sona erecek ve aylık abonelik ücreti 10$’a yükselecek, ülkemiz için de 30 TL gibi bir fiyat söz konusu olacak.

Dün sizlerle EA Play’in de Game Pass’e dahil olacağı haberini paylaşmıştık. İkisi bir arada düşünüldüğünde halen çok cazip bir abonelik olduğu söylenebilir, ama ülkemiz şartlarında oyuncuların fiyat hakkında eleştirileri olacağı da bir gerçek. En azından yıllık paketlerle indirimli satın alma imkânı sunulursa, belki o zaman daha karlı olur bizler için.

PC için Game Pass, 17 Eylül tarihiyle birlikte beta sürecini noktalıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün