Haberler

Merakla Beklenen Outriders’tan Yeni Oynanış İmgeleri Geldi

Bulletstorm gibi değeri pek bilinmeyen bir oyunu bizlere hediye eden People Can Fly'ın “yeni nesil” oyunu Outriders'tan yepyeni oynanış görüntüleri geldi. Üçüncü şahıs kamerasına sahip olacak olan oyun, farklı sınıflardaki karakterleri ile de dikkat çekecek.

Yeni oynanış videosunda Pyromancer sınıfını inceleme fırsatı buluyoruz. Üç farklı yeteneğe sahip olan karakterimiz, adından da anlaşılabileceği üzere pek çok “ateş temalı” özellik kullanabiliyor. Bununla birlikte düşmanlarımızın yoğun ordular şeklinde üstümüze koşuşturması da heyecanı artıracak gibi görünüyor.

Videonun ilerleyen safhalarında UI kontrolü ve adaptif zorluk sistemini inceleme şansımız da oluyor. “World Tier” adı verilen bu zorluk sistemi, oyuncunun başarısına göre şekilleniyor. Yani tecrübe barının artışı gibi her düşmanı katlettiğinizde World Tier barınız da yükseliyor. Bu sayede oyun sizi sürekli olarak becerilerinizin ve eşyalarınızın yetebileceği seviyelerde tutuyor.

Şimdiden oldukça eğlenceli görünen Outriders, 2020 yılı içerisinde karşımıza çıkacak.

İlgili Makaleler

12 Yorum

  1. Vay be, Pyromancer sınıfı gerçekten çok etkileyici görünüyor. Videodaki adaptif zorluk sistemini görünce daha da heyecanlandım. Oyunun çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum.

  2. Vay be, oynanış görüntüleri harika görünüyor! Ateş temalı yetenekleri olan karakterler beni çok etkiledi. Adaptif zorluk sistemi de gerçekten ilginç. Bu oyunu sabırsızlıkla bekliyorum!

  3. Videoyu izledikten sonra Pyromancer sınıfının oyun içindeki önemi ve yeteneklerini daha iyi anladım. Ayrıca adaptif zorluk sistemini duyunca oyunun beni sürekli meydan okuyacağını hissettim. Beklentilerim arttı, teşekkürler!

  4. Vay be, bu oyun gerçekten heyecan verici görünüyor. Karakterimizin ateş temalı yetenekleriyle düşmanları alt etmesi beni şimdiden oynamaya heveslendirdi. Adaptif zorluk sistemi de ilginç bir detay. Bu oyunu sabırsızlıkla bekliyorum!

  5. Video hakkında bir sorum var. Pyromancer sınıfının yetenekleri gerçekten etkileyici! Diğer karakter sınıfları hakkında da bilgi verilecek mi acaba? Gelişmeleri heyecanla bekliyorum.

  6. Oyunun ateş temalı özelliklerinin yanı sıra, diğer sınıfların yeteneklerini de görebilecek miyiz acaba? Merak ettim. Teşekkürler!

  7. Yeni nesil oyunlarda karakterlerin farklı yeteneklere sahip olması önemli bir özellik. Outriders’da Pyromancer sınıfının ateş temalı yetenekleri gerçekten dikkat çekici. Ancak acaba diğer sınıfların yetenekleri de bu kadar etkileyici mi? Merak ettim, diğer sınıfları da görebilecek miyiz?

  8. Videoda Pyromancer sınıfının güçlü ateş temalı yetenekleri beni oldukça etkiledi. Oyunun adaptif zorluk sistemi ise ilginç görünüyor. Ancak World Tier sistemini oyuncunun keyfini etkileyebilir mi merak ediyorum. Sizce bu sistem oyunun deneyimini nasıl etkiler?

  9. Videoyu izledikten sonra Pyromancer sınıfının yeteneklerine hayran kaldım. Alevler arasında düşmanları yok etmek gerçekten etkileyici görünüyor. Ancak adaptif zorluk sisteminin oyuncuyu ne kadar zorlayacağını merak ediyorum. Daha fazla bilgi alabilir miyim?

  10. Oyunun yeni nesil olması dikkat çekici ancak ateş temalı özelliklerin ağırlıkta olması beni biraz endişelendiriyor. Acaba diğer sınıflar nasıl olacak? Farklı elementler de kullanılacak mı? Bu konuda daha fazla bilgi almak isterim.

  11. Oynanış videosundaki ateş temalı yetenekler gerçekten etkileyici görünüyor. Fakat farklı karakter sınıflarının nasıl birbirleriyle etkileşim göstereceğini merak ediyorum. Bu konuda daha fazla bilgi verilecek mi acaba?

  12. Oyunun grafikleri gerçekten çok etkileyici görünüyor, ancak oynanış mekanikleri nasıl olacak merak ediyorum. Ateş temalı karakterler ve zorluk sistemi oldukça ilgi çekici gözüküyor. Umarım beklentileri karşılar. Teşekkürler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün