Haberler

Mad Max: Furiosa’nın Başrolünde Chris Hemsworth’ü Görebiliriz

2015 yılında vizyona giren Mad Max: Fury Road, çok büyük beğeni toplamış ve son beş yılın en iyi filmlerinden birisi ilan edilmişti. George Miller‘ın yönetmenliğini yaptığı film evrenini genişletmeye hazırlanıyor. Uzun bir süredir Mad Max: Furiosa ismiyle çıkması beklenen ve Fury Road’ın öncesini konu alacak bir film için çalışmalar devam ediyordu. Son gelen haberler filmin ilk büyük yıldızını bulmuş olabileceğini söylüyor. The Illuminerdi’nin haberine göre Chris Hemsworth yeni Mad Max filminde başrol olabilir. 

Marvel Sinematik Evreni içerisinde Thor olarak da gördüğümüz Hemsworth için filmde oldukça uygunu bir rol de var. Geçtiğimiz dönemlerde sızan bilgilere göre filmde Dementus adında bir karakteri izleyeceğiz “inanılmaz derecede yakışıklı ve bir meleğin yüzüne sahip” olarak tanımlanan Dementus için Chris’ten daha uygun çok az aday var. Zaten Illuminerdi’nin haberi de stüdyonun Dementus rolü için Hemsworth ile irtibata geçtiğini belirtiyor. Henüz resmi bir açıklama olmasa da Warner Kardeşler, başarılı aktörü kadroya katabilmek için yoğun mesai harcıyor. 

  • Yeni Mad Max Filminde Charlize Theron Yer Almayacak
  • Thor: Love And Thunder’ın Ertelenmesi Taika Waititi’nin İşine Gelmiş

George Miller’ın yeniden yönetmen koltuğuna oturacağı filmin senaryosu da yine ilk filmde olduğu gibi Miller ve Nick Lathouris tarafından kaleme alınacak. Hikayenin esas kahramanı Çılgın Max’i de yeniden Tom Hardy‘nin usta işi oyunuculuğuyla izleyeceğimiz filmde Charlize Theron kadroda yer almayacak. Furiosa karakterini bu kez kimin canlandıracağı ise büyük merak konusu. Henüz resmi bir vizyon tarihi açıklanmayan filmin, çekim tarihi de belirsizliğini koruyor. 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün