Haberler

Humble Bundle’da Bu Hafta: 2K’s Game Together

Humble Bundle'ın bu haftaki paketi 2K Games tarafından yayınlanmış 16 değerli oyun içeriyor ve her zaman olduğu gibi cazip fiyatıyla dikkat çekiyor. Eğer kütüphanenizde BioShock, Borderlands, XCOM gibi oyunlar olsun istiyorsanız, ya da bunlardan bazılarını sahipseniz ve “hediye etmelik de kodum olsun” diyorsanız doğru pakettesiniz. 2K'nın yayınladığı oyunların Steam fiyatları genelde yüksek olduğu için ilginizi çeken oyunlar varsa bu paketlerle ciddi oranda kar edebilirsiniz.

5 liralık standart en alt seviyede hafif oyunlar olduğunu söyleyebiliriz. Bu seviyede The Darkness II, Sid Meier's Pirates!, Carnival Games® VR ve Spec Ops: The Line var. Oyunlar hafif dedim ama bu oyunların güncel Steam fiyatları 176 lira. Yani burada çok ciddi bir indirim söz konusu.

Şu an ortalama fiyat olan 80 liralık orta seviyeyi satın aldığınızdaysa önceki oyunlara ek olarak The Golf Club™ 2019 featuring PGA TOUR, BioShock: The Collection, Sid Meier's Civilization® III: Complete ve NBA 2K Playgrounds 2 sizin oluyor. Bu oyunların güncel değeri yaklaşık 415 lira çünkü şu an NBA'de indirim var. Diğer türlü indirimsiz fiyatları 530 liraya kadar çıkıyor. Önceki seviyeyle birlikte düşününce 600 liraya ulaşmış oluyoruz.

130 liralık son seviyede ise önceki oyunlara ek olarak kütüphanenize şu isimler ekleniyor:

  • NBA 2K20
  • WWE 2K20
  • XCOM: Enemy Unknown Complete Edition
  • Borderlands Game of the Year Enhanced
  • Borderlands: The Handsome Collection

Bu beş oyunun Steam değerleri tam 830 lira. Önceki seviyeleri de katınca yaklaşık 1500 liralık bir oyun paketi olduğunu söyleyebiliriz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün