Haberler

Honor MWC vLog!

Mobil Dünya Kongresi 2024 (MWC) etkinliğinde HONOR, yenilikçi eserleriyle dikkatleri üzerine çekti. HONOR Magic6 Pro ve HONOR MagicBook Pro 16 üzere eserlerle, yapay zeka dayanaklı teknolojilerin gücünü sergileyerek geleceğe dair vizyonlarını paylaştı.

Honor MWC vLog!

HONOR, MWC 2024’te yapay zeka teknolojisinin ehemmiyetini vurguladı ve kullanıcı tecrübesini merkeze alan bir yaklaşım benimsedi. Bu strateji, HONOR Magic6 Pro’nun global lansmanı ile somutlaştı. Fotoğrafçılık, ekran performansı ve yapay zeka takviyeli kullanıcı tecrübeleri hususlarında kıymetli gelişmeler sunan Magic6 Pro, HONOR’un insan odaklı inovasyon anlayışını yansıtıyor.

Magic6 Pro, Android tabanlı işletim sisteminin son sürümü olan MagicOS 8.0 ile donatıldı. Bu, HONOR’un platform seviyesinde yapay zeka yeteneklerini ve dalın birinci maksat tabanlı kullanıcı arayüzünü büsbütün güçlendirdi. Magic Capsule ve Magic Portal üzere özellikler, kullanıcıların tecrübesini ferdileştirme ve daha sezgisel hale getirme gayesiyle geliştirildi.

Magic Capsule, ekranın üst kısmındaki bildirim başlığına kolay bir dokunuşla genişleyerek ek bilgiler ve ilgili seçenekler sunuyor. Bu, kullanıcılara temel kaynaklara anında erişim sağlayarak azamî üretkenlik sunuyor. Öte yandan, Magic Portal karmaşık vazifeleri tek adımlı bir süreç haline getiriyor. Yapay zeka takviyesiyle kullanıcı iletilerini ve davranışlarını anlayarak, fonksiyonları kolaylaştırıyor ve kullanıcı tecrübesini geliştiriyor.

HONOR, ayrıyeten iş birlikçi bir ruhla yapay zeka teknolojilerini geliştirmeye odaklanıyor. Qualcomm ile ortak geliştirilen LLaMA 2 büyük lisan modeli (LLM), HONOR Magic6 Pro’ya entegre edilerek kullanıcı tecrübesini zenginleştiriyor. Ayrıyeten, yapay zeka takviyeli göz takip sistemi üzere geleceğin teknolojik imkanlarını da sergiliyor.

Ürün yelpazesini genişleten HONOR, HONOR MagicBook Pro 16 üzere yapay zeka takviyeli dizüstü bilgisayarlarla da kullanıcılarına akıllı bir tecrübe sunuyor. MagicRing üzere özellikler, aygıtlar ortası senkronizasyonu kolaylaştırarak kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün