Haberler

Hearthstone’un Tanınan Priest Kombosuna Veda Edebiliriz

Hearthstone'da Priest oyuncularının en sevdiği kombolardan biri yakın gelecekte nerf yiyebilir. Geçtiğimiz gün Hearthstone'un oyun tasarımcılarından August Dean Ayala, Priest sınıfının müthiş kombosu Divine Spirit / Inner Fire ikilisine müdahale gelebileceğinin sinyallerini verdi.

Divine Spirit kartı 2 manayla kullanılabilen ve üzerinde kullanıldığı minyonun sağlığını iki katına çıkaran bir kart. Inner Fire ise bir minyonun saldırısını canına eşitliyor. Özellikle de saldırısı düşük, savunması yüksek kartlar üzerinde kullanıldığında rakibi tek hamlede yenme potansiyeline sahip minyonlar yaratmanız mümkün bu sayede. Elbette bu komboya karşı alınabilecek önlemler var ama her deste o önlemleri içermiyor tabii.

Konu Hearthstone yayıncılarından Simon Welch'in 20'de 20 yaptığı Priest destesini örnek verip “Priest'te bir sorun yok” şeklindeki imalı mesajı atmasıyla açıldı. Ayala buna Priest'in desteler sıralamasında 8. sırada olduğu cevabını verse de Welch, Combo Priest destesinin Reno Mage dışındaki tüm destelere karşı ezici bir üstünlüğünün olduğunu iddia etti ve Patron Warrior'u da bu yüzden nerflediniz dedi.

Tartışma sırasında Ayala, “Kazanma şartı olarak Divine Spirit ve Inner Fire kombosunu ben de sevmiyorum ama Patron Warrior'a kıyasla buna karşı koymak daha kolay. Divine Spirit'i kaldırma planlarımız var, ama bu beraberinde diğer değişiklikleri de getirecek. Bunun şimdiki Hearthstone için, gelecekteki Hearthstone kadar sorun olmadığını düşünüyoruz.” dedi.

Yıllardır var olan bu temel kombonun şimdilerde hedef tahtasını üzerinde bulması da ayrı ilginçlik tabii. Her ne kadar Ayala kesin konuşmasa da, Blizzard'ın gözü bu popüler kombonun üzerinde olacak gibi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün