Haberler

George Orwell’in Hayvan Çiftliği Romanı Oyun Oluyor: Orwell’s Animal Farm

Yaklaşık 2 yıldır takibimde olan bir proje Orwell's Animal Farm. Adını aldığı George Orwell romanındaki gibi bir çiftlikteki hayvanlar üzerinden gücün yozlaştırıcı doğasını anlatmaya çalışacak olan oyun için çıkış tarihi bir türlü gelmek bilmedi. Şimdi en azından bir takvim belirlenmiş durumda, oyunun Steam sayfasında bu güz aylarında çıkış yapmasının planlandığı görülmekte.

Romanda, bir çiftlikteki hayvanların isyan edip devrim yaparak çiftlik yönetimini ele geçirmeleri ve sonrasında yaşananlar konu edinilmekte. Ancak bir süre sonra görülüyor ki; “Bütün hayvanlar eşit, ama bazıları daha eşit”.

The Dairymen'in dağıtımcılığını üstlendiği ve Reigns’ın da yapımcısı olan Nerial tarafından geliştirilen oyunumuzda tam olarak bu hikâyenin ortasında bulacağız kendimizi. Macera türündeki oyunda, “kaynak dengesini göz etmeye, çiftliği korumaya ve çiftlikteki hayvanları mutlu tutmaya” çalışacağız. İşte buradaki temel kararlarımızdan birisi de “hangi hayvanların daha eşit olduğu” konusundaki kararımız olacak.

Eğer bir erteleme haberi gelmez, işler beklendiği gibi yolunda giderse, önümüzdeki 1-2 ay içerisinde Orwell's Animal Farm ile buluşacağız. Eğer ilginizi çekiyorsa, oyunun Steam sayfasına şuradan ulaşabilir, takip listenize ekleyebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün