Haberler

Game Pass’ten Bir Defa Daha Control Sesleri Yükseliyor

Phil Spencer, Aralık ayı ortasında katıldığı bir yayında “Bence Control çok iyi bir oyundu. Yeterli sayıda oyuncuya ulaşamadı, o yüzden Game Pass'e gelecek olmasından son derece memnunum ve umarım daha çok oyuncu bu oyunu oynayacak” şeklinde konuşunca elbette doğal olarak bunu Control'ün Game Pass'e geleceği şeklinde yormuştuk, çünkü orada açık açık bunu ifade etmişti Spencer.

Ancak bu açıklamanın hemen arkasından Remedy, Control'ün Twitter hesabından “Mixer yayınında belirtildiği üzere Control'ün Xbox Game Pass'e gelecek olması bilgisi doğru değildir. Şu an için Xbox Game Pass'e dair bir haberimiz veya duyurumuz olmayacaktır” diyerek bu söylentileri durdurmaya çalışmıştı. Sonuçta erkenden açıklanan böyle bir sürprizin Control'ün satışlarına ne kadar olumsuz etki edebileceği malumunuz. Ancak Remedy yine de net konuşmamış ve “şu an için” ibaresini kullanmıştı.

İşte dün Game Pass'in Twitter hesabından atılan yeni mesaj bu iddiaları bir kez daha gündeme getirdi. Bu tweet'te “Şubat ayı gerçekten çok iyi bir ay olacak” yazıyor ancak 'gerçekten' kelimesini 6 farklı font ile yazmışlar. Control'ün de atmosferini güçlendirmek için farklı fontları nasıl kullandığını düşündüğümüzde elbette çoğu tahmin söz konusu oyunun Control olduğu noktasında birleşiyor.

Elbette elimizde henüz sadece spekülasyon var, belki de Game Pass hesabı Şubat ayı için 6 farklı oyunu işaret ediyordur. Yine de tweet'in altında bolca Control muhabbeti döndüğü için olası bir duyuruya karşı da hazır olmakta fayda var.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün