Haberler

Crysis Remastered’dan 8K Karşılaştırma Fragmanı Yayınlandı

Crytek bugün, Crysis Remastered’da yer alan çeşitli görsel geliştirmeleri ve optimizasyonları, 2007 yılında piyasaya sürülen orijinal Crysis ile kıyaslayarak gösteren yeni bir fragman yayınladı.

Crysis Remastered, CRYENGINE’in mevcut nesil teknoloji donanım ve teknoloji geliştirmelerinden yararlanarak bir dizi görsel özellik sunuyor ve bu teknoloji ve geliştirmeler arasında; ray tracing, global illumination (SVOGI), rippling caustics, Nanosuit de dahil olmak üzere 8K’ya kadar çıkabilen kaplamalar, geliştirilmiş partikül ve patlama efektleri ve daha fazlası yer alıyor. PC’de oyuncular Crysis Remastered’ı en güçlü donanımları bile zorlayacak en yüksek grafik seçeneği ‘Can It Run Crysis?’ ile deneyimleyebilecek.

Karşılaştırma fragmanı 8K çözünürlükte hazırlanmış ama tabii herhalde biz daha düşük çözünürlüklerde izliyoruzdur 🙂 Ne olursa olsun, o hayal kırıklığı yaratan ilk fragmanla bu yenisinin alakası bile yok, gerçekten de oyun çok iyi görünüyor.

2007 yılında övgüler toplayan FPS Crysis’in yeniden yapımı, Saber Interactive partnerliğinde geliştirildi ve optimize edildi. Nintendo Switch için daha önce piyasa sürülen Crysis Remastered; 18 Eylül’de PC, Xbox One ve PlayStation 4 için yayınlanacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün