Haberler

Arkane Studios 20. Yıldönümünü Fiyatsız Arx Fatalis Vererek Kutluyor

Dishonored, Prey ve Arx Fatalis gibi oyunların arkasındaki başarılı stüdyo Arkane Studios, 20. yaşını sürpriz hediyeler ile kutlamaya hazırlanıyor. Önümüzdeki üç hafta boyunca sürecek yayınlar esnasında pek çok hediye ve sürpriz konuklar bizleri bekliyor olacak. Yayınları ise Bethesda'nın Twitch kanalından takip edebileceksiniz.

Türkiye saati ile 31 Mayıs 17:00'a kadar Arkane Outsiders topluluğunun e-posta bildirimlerine kaydolan oyuncular ise Arkane Studios'un ilk oyunu olan Arx Fatalis'e ücretsiz şekilde kavuşabilecek. Oyunun kopyasını Bethesda.net Başlatıcısı üzerinden edinebileceksiniz. Bununla birlikte “The Art of Arkane” isimli dijital sanat kitabı da e-posta adresinize gönderilecek.

Arkane'in 20. yıl kutlamalarına ait videoyu da yukarıya bırakıyoruz. Mutlu yıllar!

İlgili Makaleler

13 Yorum

  1. Arx Fatalis oyununu ücretsiz olarak edinme şansı çok güzel bir sürpriz oldu. Ancak bu kutlama etkinliğinin diğer oyuncular için de erişilebilir olmasını umuyorum. Hep beraber güzel bir etkinlik geçirelim. Teşekkürler Arkane Studios!

  2. Arx Fatalis’e ücretsiz sahip olmak harika bir fırsat! Bethesdanın bu tip etkinliklerini sık sık yapmasını umut ediyorum. Arkane Studios’un 20. yıl kutlamalarını heyecanla bekliyorum. Teşekkürler bu haberi paylaştığınız için.

  3. Arx Fatalis’in ücretsiz olarak verilmesi harika bir jest, fakat Acaba yeni bir oyun söz konusu mu? Umarım bu kutlamaların ardından yeni projelerini duyarız. Teşekkürler!

  4. Çok keyifli bir kutlama etkinliği olacak gibi görünüyor. Arx Fatalis’i oynamış olanlar ne düşünüyor? Oyun hakkında daha fazla bilgi alabilir miyiz?

  5. Arkane Studios’un Arx Fatalis’i ücretsiz olarak dağıtması gerçekten harika bir jest. Ancak, benim merak ettiğim şey, diğer oyunlarını da indirimli olarak sunacak mılar? Yine de bu güzel haber için teşekkürler!

  6. Merhaba, bu 20. yıl kutlamaları gerçekten harika görünüyor! Arx Fatalis’i ücretsiz edinmek gerçekten büyük bir fırsat. Acaba başka sürprizler de olacak mı? Sabırsızlıkla bekliyorum. Teşekkürler Arkane Studios!

  7. Arx Fatalis’e ücretsiz sahip olmak gerçekten harika bir jest. Arkane Studios’a bu güzel hediyeler için teşekkür ederim. Herkesin oyunu denemesi gerek!

  8. Arx Fatalis’in ücretsiz olacağını duyurdukları için Arkane Studios’a teşekkürler. Gerçekten harika bir jest!

  9. Arx Fatalis’i ilk çıktığı zamandan beri oynamak istiyordum. Bu fırsatı bize sağladıkları için Arkane Studios’a teşekkür ederim. E-posta ile oyunu nasıl edinebileceğimizi öğrendim, heyecanla bekliyorum!

  10. Arx Fatalis’in ücretsiz verilmesi gerçekten harika bir hediye! Arkane Studios’un yaratıcılığına hayranım, diğer oyunlarını da sabırsızlıkla bekliyorum. Teşekkürler bu güzel haberi paylaştığınız için!

  11. Bu yüzden bu stüdyo gerçekten harika, Arx Fatalis gibi klasikleri ücretsiz sunarak 20. yılını kutlamaları çok hoşuma gitti. Umarım daha nice 20 yıllarını böyle güzel jestlerle geçirirler. Teşekkürler Arkane Studios!

  12. Arx Fatalis oyununu oynamak için çok heyecanlıyım! Arkane Studios’un 20. yıl kutlamaları gerçekten harika görünüyor. Teşekkürler bu fırsatı bizlere sunduğunuz için!

  13. Arx Fatalis oyununa ücretsiz erişim fırsatı gerçekten harika bir jest! Ancak sürpriz konukların kimler olacağına dair bir ipucu var mı? Öğrenmek için sabırsızlanıyorum. Teşekkürler bu bilgiyi paylaştığınız için.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün