Haberler

Apple’ın 2024 takvimi sızdırıldı!

Apple tarafından planlanan 2024 yılı takvimi sızdırıldığı ortaya çıktı. Yeni gelecek iPhone ve iPad modelleri hakkında evvelkilerden çok daha detaylı bilgiler içeren bu takvim, teknoloji dünyasında yeri yerinden oynatacak diyebiliriz.

Sızıntılara nazaran, bu yıl için güçlü bir iPad Air modelinin çıkması bekleniyor. Bu kararın sebebi olarak ise, eserin donanımında yapılacak geliştirmelerin kullanıcı tecrübesini hissedilir ölçüde artıracağının düşünülmesi olarak gösterildi. iPad fanlarını hayli sevindiren bu haber, finansal açıdan da mantıklı bulundu. İşte tüm detaylar…

Apple, 2024 için yol haritasını çizdi

Takvime nazaran, 2024 yılında rastgele bir iPhone Ultra modeli gelmeyecek üzere görünüyor. Birtakım argümanlara nazaran ise, bu model hiçbir vakit çıkmayacak. Markanın en çok beklenen eseri iPhone ise tekrar kıymetli donanım iyileştirmeleriyle birlikte sunulacak.

applein 2024 takvimi sizdirildi 0 FFCp9mD8
Bakalım Apple bu yıl bizi nasıl şaşırtacak?

Beklendiği üzere iPhone 16 ‘lar standart A18 serisi çipler kullanırken, pro modeller birebir serinin daha güçlendirilmiş versiyonuyla donanacak. İki model ortasında oluşacak performans farkı, kimilerini yeniden üzebilir.

iPad 11 hakkında ise hiç beklenmedik bir bilgiye ulaşıldı. Buna nazaran, aygıt evvelki kuşakla birebir A14 Bionic çipten gücünü alırken, iPad küçük ise A17 çipe sahip olacak. Böylelikle aygıtın çok yeterli bir oyun tecrübesi sunması bekleniyor. Ancak bu bilgi, 11 serisinin 2024 yılında çok daha uygun bir işlemci kullanacağını öngören birçok Apple fanı tarafından epeyce mantıksız bulundu.

M2’li iPad Air ise 2 farklı model ile sunulacak. 10.9 inç ve 12.9 inç boyutlarında olması beklenen bu modeller, tablet dünyasında birçok şeyi değiştirebilir. Merakla beklenen yeni OLED iPad Pro’nun ise M3 çipe sahip olacağı konuşuluyor. Ancak bu sızıntıların sahiden yanlışsız olup olmadığını önümüzdeki periyotta göreceğiz.

Peki siz bu husus hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Apple’ın 2024 yılı stratejisi yanlışsız mu? Karşılıklarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolay kolay paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için çok bedelli.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün